Buijs Elektrotechniek 023-7516027: spoed erkende specialist 24/7 bij lekkage ZZPer & Bedrijf ( BV ), goede reviews goedkoop uurloon & installatie. Zelf doen? met eigen tools of gratis offertes aanvragen bij bedrijven in de buurt.

Wilt u de exacte kosten voor uw loodgieter weten?
Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Floraronde 30
1991HK Velserbroek
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Buijs Elektrotechniek Velserbroek is een landelijk erkend elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich vooral richt op de particuliere en kleinzakelijke markt. Het bedrijf heeft het begrip duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Buijs Elektrotechniek werkt voor diverse opdrachtgevers , waaronder aannemers, woningbouwverenigingen, vastgoedbedrijven, Verenigingen van Eigenaren en particulieren.

U kunt Buijs Elektrotechniek inschakelen voor allerlei elektrotechnische werkzaamheden.U kunt ons bellen als u een storing heeft in uw installatie, maar ook als de installatie uitgebreid of vervangen moet worden. Wij komen graag kosteloos en geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en/of om een offerte te maken. Het spreekt voor zich dat deze kosteloze offerte geheel vrijblijvend is en u tot niets verplicht.

Sunshine Solutions is de zonnestroom afdeling van Buijs Elektrotechniek. Omdat er voor het plaatsen van zonnepanelen etc. meer nodig is dan alleen elektrotechnische kennis, is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Loodgieters- en dakdekkersbedrijf R. Spoor uit Hoofddorp.Door de krachten en kennis te bundelen kunnen wij u exact die installatie aanbieden die voor uw specifieke situatie het meest geschikt is.

Onder de noemer Sunshine Solutions kunt u veel te weten komen over onze producten en werkwijze. Wij hopen dat u op deze plaats de informatie vindt die u zoekt en hopen u ooit als klant te mogen begroeten.

Service:
Alleen op afspraak, Gratis advies, Gratis offerte, Online informatie aanvraagformulier, Online voorbeelden van onze projecten te bekijken, Sunshine Solutions

Diensten:
Aanleg / installeren, Aanpassing, Inspectie, Keuring, Onderhoud, Reparatie, Storingsdienst, Uitbreiding, Vervanging

Specialisatie:
Bedrijfsinstallatie, Elektrische installatie, Zonnestroom installatie

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Sector:
Kleinzakelijke markt, Vastgoed bedrijven, Vereniging van Eigenaren, Woningbouw corporaties, Woningen en appartementen

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto VNI, SEI (erkend installateur), Erkend Kenteq leerbedrijf