Selecteer provincie

Groenendijk Loodgietersbedrijf Ton


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Loodgieters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Dunantstraat 74
2131RS Hoofddorp
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Loodgietersbedrijf Ton Groenendijk is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar!

Uw werkzaamheden zijn bij ons in ons zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor u uitgevoerd. Vraag dan ook direct informatie bij ons aan en wij zullen snel contact met u hieromtrent opnemen!

Onze werkzaamheden bestaan uit: het aanleggen van gas- en waterleidingen, rioleringen, sanitair en centrale verwarming, lood- en zinkwerken en dakbedekkingen.

Bovendien is het op dit moment een uitstekende gelegenheid om een buitenkraan aan te leggen.Service:
Gratis offerte, Online offerteaanvraag

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Afvoer en leidingen ontstoppen, Inspectie, Installeren, Lekkage verhelpen, Onderhoud, Reiniging, Renovatie, Reparatie, Riool ontstoppen, Verstopping opsporen

Specialisatie:
Afzuigsystemen en ventilatiesystemen, Airconditioning, Badkamer, Centrale verwarming / CV ketels, Dakbedekking, Dakgoten, Dakinspectie, Fotolaswerk, Gasleidingen, Geisers, Hemelwaterafvoer / regenpijpen, Laboratoriuminrichting, Loodwerk en zinkwerk, Loodwerk volgens norm monumentenzorg, Riool (leidingdetectie), Sanitair, Waterleidingen