Overdevest Bouwbedrijf BV R J L


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Loodgieters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Koudenhorn 50
2011JD Haarlem
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Restauratie en Verbouw
www.bouwbedrijf-overdevest.nl

Wat wij doen:
Voor al uw restauratie-, verbouw-, of onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. In samenwerking met een vast bestand van loodgieters, elektriciens en stukadoors nemen wij uw gehele verbouwing aan. Tevens werken wij nauw samen met een bouwkundig bureau die uw tekening en vergunning kan regelen.
Wij zijn lid van BouwGarant. Alleen klanten van een BouwGarant-aannemer kunnen de VerBOUWgarantie® aanvragen. Daarmee bent u beschermd tegen de financiële risico's van uw verbouwing.

In 1984 is Bouwbedrijf Overdevest opgericht door C.J. Overdevest samen met zijn zoon Richard. De eerste jaren was het bedrijf gevestigd aan de Korte Zijlstraat in de binnenstad. Sinds 2006 zijn wij gevestigd aan de Koudenhorn 50, schuin tegenover molen de Adriaan. In de afgelopen jaren is het personeelsbestand uitgegroeid van 4 tot 11 personen.
Momenteel werken er 8 timmerlieden, 1 calculator/projectbegeleider en 1 administratief medewerkster onder leiding van Richard Overdevest.

De heer C.J. Overdevest was vanaf 1958 actief als aannemer in Haarlem. Hij was gespecialiseerd in restauraties en heeft diverse bekende gebouwen in Haarlem gerestaureerd; zoals de kloostergangen van het Stadhuis, de toren van de Nieuwe Kerk op het Kerksplein en de voormalige Bank van Lening in de Kleine Houtstraat.

Deze kennis is nog steeds aanwezig in het huidige bedrijf.

Service:
Gratis advies, Gratis offerte, Online offerteaanvraag

Diensten:
Aanbouw, Aanbouw / verbouw, Herbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie

Specialisatie:
Badkamer, Beglazing, Bestrating, Bouwadvies, Complete aanbouw plaatsen, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakkapellen, Dakterras, Dakwerk, Deuren, Electriciteitswerk, Electriciteit / verlichting / domotica, Garage / carport, Gas / water, Gevelrenovatie, Infrastructuur, Isolatie, Kelder, Keuken, Kozijnen, Loodgieterwerk, Metselwerk, Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk, Open haard, Plafond, Ramen, Ramen / deuren, Regenpijp, Schouw, Serre, Tegelwerk, Timmerwerk, Toilet, Trap / balustrade, Vloer, Vochtbehandeling, Woningen, Zolder, Zwembad

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, BouwGarant