Selecteer provincie

Kensen Installaties & Infraservices BV


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Loodgieters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Hulswitweg 41
2031BG Haarlem
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


023-5749320

fax : 023-5763024

mobiele telefoon : 06-53231029

Wat wij doen:
Kensen Installaties & Infraservices BV is sinds 1991 actief op het gebied van installatie- en infrawerkzaam-heden. Oorspronkelijk als loodgieter/dakbedekkers-bedrijf begonnen werden de werkzaamheden al snel uitgebreid met het leveren en onderhouden van CV-installaties. Daarnaast werd de dienstverlening verder uitgebouwd met het vernieuwen en vervangen van dienstleidingen voor gas en water, het taxeren van schades en het geven van advies op het gebied van alle bovenvermelde werkzaamheden.

Kensen BV is KIWA VCA 2 sterren gecertificeerd en is daarmee gekwalificeerd om desgewenst direct op aanbestedingen in te schrijven van overheden en nutsbedrijven. Daarbij geeft deze certificering aan dat de interne bedrijfsprocessen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu voldoen aan de kwaliteitseisen die de KIWA hieraan stelt.

Kensen B.V. is opgenomen in het register van Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Hiermee is zeker gesteld dat de praktijkopleiding bij Kensen BV op een kwalitatief hoog niveau gegeven kan worden.Diensten:
Installeren

Merken:
Remeha

Specialisatie:
Sanitair, Waterleidingen

Aangesloten bij / Certificering:
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Erkend Leerbedrijf Kenteq