Selecteer provincie

Dijl Loodgieters Cock van 0251-254132: spoed erkende specialist 24/7 bij lekkage ZZPer & Bedrijf ( BV ), goede reviews goedkoop uurloon & installatie. Zelf doen? met eigen tools of gratis offertes aanvragen bij bedrijven in de buurt.

Wilt u de exacte kosten voor uw loodgieter weten?
Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Kuikensweg 135
1945EJ Beverwijk
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-54718025

Wat wij doen:
Loodgietersbedrijf Cock van Dijl houdt zich bezig met installatie, reparatie en onderhoud van dakwerk, riolering, centrale verwarming en water- en gasinstallaties. Ook kunt u terecht voor de aanleg van uw compleet nieuwe badkamer of toilet.

Met zijn opgebouwde kennis en ervaring bedient Cock van Dijl zowel bedrijven als particulieren. Een lekkage? Een nieuw toilet? Reparatie van uw dak? Voor elke loodgietersklus kunt u bij Cock van Dijl terecht en hij garandeert u de uiterste service en kwaliteit.

Maar ook na oplevering van werkzaamheden kunt u op Cock van Dijl bouwen. De service gaat door tot nadat de klus is opgeleverd. Dus ook eventuele werkzaamheden die na oplevering van een klus plaats moeten vinden worden door Cock van Dijl afgehandeld.

Na jarenlange werkervaring en opleidingen gedaan te hebben is Cock van Dijl in 1995 zijn eigen loodgietersbedrijf gestart. Begonnen in de schuur in de achtertuin en nu met een mooie werkplaats aan de Ambachtsring te Heemskerk.

Omdat het loodgietersvak zeer veelzijdig is en iedere dag weer wat anders brengt werkt Cock van Dijl inmiddels met personeel met veel plezier aan de opdrachten.

Inmiddels hebben wij een ruime ervaring van badkamers, CV werkzaamheden en lood-, zink- en dakwerkzaamheden.

Wij werken voor particulieren, diverse aannemers, maar ook voor restaurants, winkels, scholen en diverse grotere projecten.
Diensten:
Afvoer en leidingen ontstoppen, Installeren, Lekkage verhelpen, Reparatie

Specialisme:
Badkamer, Geisers, Renovatie

Specialisatie:
Centrale verwarming / CV ketels, Dakbedekking, Dakgoten, Hemelwaterafvoer / regenpijpen, Loodwerk en zinkwerk, Sanitair, Waterleidingen