Bergen Schildersbedrijf


✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Loodgieters in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Hazenkoog 37
1822BS Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Al meer dan 20 jaar is Schildersbedrijf Bergen de schilderspecialis van Noord Holland!
Schildersbedrijf Bergen is van alle markten thuis. Wij werken met de nieuwste middelen en modernste apparatuur om uw woning zo mooi en vakkundig mogelijk in de verf te zetten. Het kan met de traditionele kwast of roller maar ook met spuitapparatuur voor een prachtige strakke en gladde afwerking. Maar wij kunnen ook op de authentieke manier en met natuurlijk materialen ecologisch verantwoord uw woning behandelen. U bent onze klant en wij denken graag met u mee om de woning of uw (bedrijfs)pand op de juiste manier te onderhouden. Naast het schilderwerk werken wij ook met tal van andere specialisten zoals timmermannen, stucadoors, electriciens, loodgieters en vloerenleggers etc. Wij kunnen u dus ook helpen om uw huis breder aan te pakken dan alleen een nieuw laagje verf. Soms is het zo mooi als je toch bezig bent om ook de vloer en plinten mooier af te werken of net dat stopcontact te verplaatsen dat uw altijd al in de weg zat. Maar ook voor een complete makeover van uw slaap of woonkamer kunt u bij ons te recht! We hebben zowel ervaring met monumentale gebouwen als nieuwbouw en kantoorgebouwen. Ook werken wij voor verschillende Verenigingen van Eigenaren (VVE) die aantrekkelijke kortingen bedingen voor hun leden.
Neemt u gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte! Bel ons of kijk voor meer informatie op onze website: www.SchildersbedrijfBergen.nl!

Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00 Wij zijn vanaf 8:00 's morgens en tot 22:00 's avonds telefonisch bereikbaar en per mail natuurlijk 24 uur per dag!
Dinsdag : 08:30 - 17:00 Wij zijn vanaf 8:00 's morgens en tot 22:00 's avonds telefonisch bereikbaar en per mail natuurlijk 24 uur per dag!
Woensdag : 08:30 - 17:00 Wij zijn vanaf 8:00 's morgens en tot 22:00 's avonds telefonisch bereikbaar en per mail natuurlijk 24 uur per dag!
Donderdag : 08:30 - 17:00 Wij zijn vanaf 8:00 's morgens en tot 22:00 's avonds telefonisch bereikbaar en per mail natuurlijk 24 uur per dag!
Vrijdag : 08:30 - 17:00 Wij zijn vanaf 8:00 's morgens en tot 22:00 's avonds telefonisch bereikbaar en per mail natuurlijk 24 uur per dag!
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDoelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Behandeling van vochtplekken, Houtrot reparaties, Nicotine vlekken, Onderhoud, Onderhoud van binnen-en buitenschilderwerk, Plafond- en wandafwerking, Renovatie, Roetschade , Sauswerk, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Waterschade

Specialisatie:
Ornamenten, Spuitwerk, Wandafwerking

Aangesloten bij / Certificering:
Onderhoud NL, AF erkend