Selecteer provincie

AAD Rioolservice 076-7112661: spoed erkende specialist 24/7 bij lekkage ZZPer & Bedrijf ( BV ), goede reviews goedkoop uurloon & installatie. Zelf doen? met eigen tools of gratis offertes aanvragen bij bedrijven in de buurt.

Wilt u de exacte kosten voor uw loodgieter weten?
Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Populierstraat 6
4814HP Breda
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wij zijn al 18 jaar een erkend ontstoppingsbedrijf

Wat wij doen:
Een rioolverstopping komt nooit gelegen. Ook stankoverlast in of om het huis is zeer vervelend, maar kan het gevolg zijn van een defect of verstopping van het riool.

Een toilet dat niet meer goed doorloopt, een verstopte keukenafvoer, doucheafvoer, wastafel-afvoer, een dichtgeslibte badkamerafvoer of een verstopte hemelwaterafvoer is zeer vervelend, maar een veel voorkomend probleem. Dit doet zich regelmatig voor in panden waar een oudere riolering aanwezig is. Deze rioolproblemen kunnen snel verholpen worden door AAD Rioolservice.

AAD Rioolservice, erkend ontstoppingsbedrijf in de regio Breda, is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wij beschikken daarnaast over voldoende materialen en apparatuur om snel (nood)reparaties uit te kunnen voeren. Door de ruim 13 jaar ervaring kunt u rekenen op een goede service en professionele aanpak.

Een verstopt riool, wat nu..
Bel met AAD Rioolservice en onze servicemonteur maakt direct een afspraak met u. Bij aankomst trachten wij de verstopping direct te verhelpen. Dit kan vaak direct vanaf het punt waar de verstopping gelokaliseerd wordt.

Ontstoppen met behulp van verenmachines.
Voor het ontstoppen van leidingen met een diameter tot 250 mm, beschikken wij over verschillende soorten verenmachines. Hierbij moet u denken aan het reinigen en ontstoppen van uw wasbak, douche, gootsteen, afvoerleidingen en toilet.

Ontstoppen met behulp van hogedruk.
Voor het ontstoppen van zowel kleine als grotere afvoeren, tot aan een diameter van 350 mm, kan een hogedruk rioolreinigingsmachine worden ingezet om met behulp van water onder hoge druk het riool te reinigen.

Bij gecompliceerde situaties is het mogelijk een camera inspectie uit te laten voeren door AAD Rioolservice. Bij stankoverlast bestaat de mogelijkheid om met behulp van stankdetectie te achterhalen waar de oorzaak van het probleem zich bevindt. Hierdoor kan zonder breekwerk snel een diagnose worden gesteld.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Doucheafvoer, Vetafscheider

Diensten:
Onderhoud, Reparatie

Probleem verhelpen:
Riool verstopt, Stankoverlast, Verstopping