Boerma-Hulsebos 0597-413218: spoed erkende specialist 24/7 bij lekkage ZZPer & Bedrijf ( BV ), goede reviews goedkoop uurloon & installatie. Zelf doen? met eigen tools of gratis offertes aanvragen bij bedrijven in de buurt.

Wilt u de exacte kosten voor uw loodgieter weten?
Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️

Details

Adres
Transportbaan 52
9672BK Winschoten
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0597-413218

fax : 0597-423112

http://www.boermahulsebos.nl

Wat wij doen:
Technisch installatiebedrijf Boerma-Hulsebos BV, gevestigd in Winschoten, is een landelijk opererende onderneming. Wij zijn actief op het gebied van de elektrotechniek en werktuigbouwkundige installaties.
Wij richten ons op de industrie, gezondheidszorg, utiliteit en woningbouw.

U kunt bij Boerma-Hulsebos terecht voor een totaaladvies en installatie- werkzaamheden. Wij zijn Borg, Komo instal en BRL 6001 gecertificeerd. Wij voeren zowel kleine als grote opdrachten uit volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dat geldt niet alleen standaard, maar ook voor speciale opdrachten, nieuwbouw, renovatie, preventief onderhoud en storingen.

Wij kiezen voor een projectmatige aanpak met een team van specialisten, dat verantwoordelijk is voor het project. Boerma-Hulsebos beschikt over een team van goed opgeleide vakmensen. Onze zorg gaat verder dan alleen installeren; wij staan ook voor een deugdelijke controle en onderhoud van de installaties. Technisch installatiebedrijf Boerma-Hulsebos: Uitstekende kwaliteit en gegarandeerd een optimale service!Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 17:00
Dinsdag : 07:30 - 17:00
Woensdag : 07:30 - 17:00
Donderdag : 07:30 - 17:00
Vrijdag : 07:30 - 16:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDiensten:
Advies, Inspectie, Installatie, Onderhoud, Ontwerp, Reparatie, Storingsdienst, Vervanging

Installatie van:
Airco, alarminstallatie, Brandmeldinstallatie, CV, CV ketel, Dakwerk, Elektra, Gas, Koeling, Led verlichting, Legionella, Luchtbehandeling, Nen inspektie, Onderhoudskontracten, Sanitair, Systeemplafond, Ventilatie, Verlichting, Water, Zinkwerk

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Betalingsmogelijkheden:
Contant, faktuur

Aangesloten bij / Certificering:
KOMO Instal / BRL6001, Uneto-VNI, Borg